///BIOXIL HAARUITVAL 12*8 ML

BIOXIL HAARUITVAL 12*8 ML

- enkel kappers of student kappers kunnen aankopen doen : Meld aan!

Functionele, intensieve behandeling om haarverlies te voorkomen, zonder toegevoegde parfums. De eigenschappen van Bioxil Lotion zijn te danken aan de synergie van twee actieve bestanddelen: AUXINA TRICOGENA, die verbetert metabole uitwisseling tussen haar en bloedsomloop en TRIMETILXANTINA die stimuleert en bevordert.

Gebruiksaanwijzing: alvorens het product aan te brengen, het haar wassen met de specifieke BIOXIL shampoo, de hoofdhuid masseren en verdeel de inhoud van een ampul zo dicht mogelijk bij de haarwortel. Laat het product gedurende een paar minuten inwerken, daarna stylen zoals gebruikelijk. Niet uitspoelen.

Artikelnummer: 10545 Categorieën: ,

Beschrijving

Actieve ingrediënten

  • TRICOGEN AUXINA: Is een alcoholisch plantaardige extract verkregen door selectieve extractie. Het gaat om een speciaal complex met een stimulerend effect op de haarwortel. Het verbeterende effect wordt geactiveerd om de uitwisseling tussen de haarwortel en bloedsomloop te normaliseren.
  • CAFFEINE: Het kan gemakkelijk worden geabsorbeerd door de huid dankzij zijn compatibiliteit voor een betere perifere huidcirculatie.
  • VITAMIN E: Anti-oxidant actie. Het beschermt tegen vrije radicalen.
INTENSIEVE BEHANDELING Bioxil shampoo + Bioxil lotion
 2 of 3 keer per week
PREVENTIEF OF ONDERHOUD Bioxil shampoo + Bioxil lotion
1 of 2 keer per week