FARMA NOIR LOTION 12*8 ML

- enkel kappers of student kappers kunnen aankopen doen : Meld aan!

Lotion voor de preventie van haarverlies. Het is een compositie van hoge kwaliteit voor de hoofdhuid en het haar op basis van plantaardige extracten die specifiek en zorgvuldig zijn uitgekozen. Het is ook aangewezen voor de hoofdhuid met roos en/of overmatig talg.

Gebruiksaanwijzing: het haar wassen met shampoo Farmavita Noir. Met behulp van de applicator, open de ampul en pas de inhoud ervan toe in lijnen, zo dicht mogelijk bij de haarwortel. Enkele minuten inmasseren, daarna stylen zoals gebruikelijk. Niet uitspoelen. Herhaal de toepassing 2 tot 3 keer per week, tot eenmaal per week wanneer het probleem is verminderd.

Artikelnummer: 10715 Categorieën: ,

Beschrijving

FARMAVITA NOIR

De meer dan twintig plantaardige extracten helpen haarverlies voorkomen. Deze extracten regenereren de haarwortel door hun diepgaande en intensieve stimulerende werking. De OFFICINALIS-PLANTEN (zoals rozemarijn, valkruid, salie en hypericum) helpen overmatig sebum en roos elimineren en voorkomen. Tot slot zorgt de pepermunt voor een aangenaam, langer gevoel van frisheid.

ACTIEVE INGREDIENTEN

SALVIA OFFICINALIS: antiseptische en stimulerende eigenschappen, bestrijdt bacteriële flora, de natuurlijkste oorzaak van roos.

ARNICA MONTANA: genezende en herbalancerende eigenschappen.

HYPERICUM PERFORATUM: voedende en verzachtende eigenschappen.

ROSMARINUS OFFICINALIS: helpt tegen roos en haarverlies. Met een balsemende werking.

MENTHA PIPERITA: voor een aangenaam, langdurig gevoel van frisheid.

 

Intensieve behandeling Farmavita Noir shampoo + Farmavita Noir lotion Preventie en onderhoud Farmavita Noir shampoo + Farmavita Noir lotion
2 tot 3 keer per week 1 tot 2 keer per week