///TRICOGEN HAARUITVAL 12*8 ML

TRICOGEN HAARUITVAL 12*8 ML

- enkel kappers of student kappers kunnen aankopen doen : Meld aan!

Concentraat op basis van Auxina Tricogena en Balsamo Fioravanti. Het eerste ingrediënt kan de metabolische uitwisseling tussen het haar en de bloedsomloop verbeteren: tegelijkertijd garanderen de vele Balsamo Fioravanti-extracten een duurzame werking tegen overmatig sebum en roos.

Gebruiksaanwijzing: alvorens het product te gebruiken, het haar wassen met de specifieke TRICOGEN shampoo. Vervolgens de hoofdhuid masseren en de inhoud van een flacon aanbrengen, probeer om zo dicht mogelijk bij de haarwortel te komen. Het product enkele minuten laten inwerken en daarna stylen zoals gewoonlijk. Niet uitspoelen. N.B.: de behandeling 2 of 3 keer per week herhalen. Als het probleem is verminderd, is één behandeling per week aangewezen.

Artikelnummer: 10555 Categorieën: ,

Beschrijving

TRICOGEN

Overmatig sebum elimineren, roos bestrijden en esthetisch haarverlies voorkomen: dat is het drievoudig effect van het Tricogen-contrastprogramma. Een rijke behandeling met BALSAMO FIORAVANTI, een exclusief en weldadig complex van plantaardige extracten met verschillende verzachtende, verstevigende en voedende eigenschappen, en met AUXINA TRICOGENA, een complex met een stimulerend effect op de haarwortel, dat de fysiologische haarcyclus kan beïnvloeden en tegelijkertijd de fasen respecteert.

ACTIEVE INGREDIENTEN

BALSAMO FIORAVANTI: een rijk complex van weldadige plantaardige extracten: volgens oude kruidentraditie heeft mirre een septische en afstotende werking en gember een versterkende en verstevigende werking, de synergie van deze twee stoffen verwijdert alle onzuiverheden uit de haarwortel, zodat de voedingsuitwisseling kan worden geregeld. Essentiële laurierolie schept de optimale omstandigheden voor het behoud van de haarpapillen, terwijl kaneelextract een efficiënt en zuiverend effect op de hoofdhuid heeft. Galbanumolie heeft dan weer verzachtende en versterkende eigenschappen. Zedoaria speelt een belangrijke rol, aangezien het body en glans geeft aan het haar. Essentiële kruidnagelolie verwijdert overtollige olie en herstelt zo de balans van het haar en de hoofdhuid. Essentiële dennenolie en natuurlijke mentholkristallen zorgen voor een goede voeding voor de haargroei.

INTENSIEVE BEHANDELING

Shampoo Tricogen + Lotion
Tricogen
2 tot 3 keer per week

PREVENTIE EN ONDERHOUD

Shampoo Tricogen + Lotion
Tricogen
1 tot 2 keer per week