ARGAN OIL MASK

- enkel kappers of student kappers kunnen aankopen doen : Meld aan!

Een rijk, herstellend argan-olie masker, met een intense exotische geur en een gouden romige textuur, speciaal ontwikkeld om het haar te voeden en heerlijk zacht en glanzend te maken. Ideaal voor ieder haartype.

Artikelnummer: 10882 Categorieën: ,

Beschrijving

Een Subliem Ingredient: ARGAN OIL

Argan olie komt uit de vrucht van de Marokkaanse Argan boom (Argania Spinosa). Het word al eeuwen gebruikt voor haarverzorging, omwille van zijn hydraterende, versterkende en beschermende eigenschappen. Deze zeldzame en kostbare olie is ook rijk aan: vitamine E, Linoleic zuren, natuurlijke tocoferolen die de olie antivrije radicale en anti-rimpel eigenschappen geven. Vitamine E is zeer nuttig in het herstellen en vernieuwen van de schade veroorzaakt door externe factoren zoals warmte en agressieve behandelingen. Argan olie is een directe bron van essentiële voedende componenten voor de poriën en wortels, te wijten aan de rijke inhoud van onverzadigde vetzuren zoals Omega 6. Deze onverzadigde vetzuren verbeteren de sterkte van haar en helpen ook de gespleten haarpunten te genezen door versterking van de proteïne bindende structuur in het haar.

Een Subliem Exotisch : PARFUM

Deze zoete oosterse geur met een Vanillebessen & White Musk basis is prachtig verankerd met de Argan Wood en Sandelhout. Een complex mengsel van bloemen en houtachtige noten / Jasmine, pioenroos roze en Hawthorn noten mengen zich in het hart van de geur, waaronder Karamel en Kasjmierhout. De ondertoon bestaan uit zoete bloemen van Siciliaanse Bergamot en een toets van Mandarijn en suikerkristallen.

Extra informatie

Inhoud

,